Skip to main content

KEES VOORBERG

Ik ben sociaal-psycholoog en heb na mijn studie 10 jaar gewerkt in het Hoger Beroepsonderwijs, als trainer, docent en onderwijsontwikkelaar. Daarna ben ik mijn eigen bedrijf begonnen en ben ik werkzaam geweest als loopbaanbegeleider, als coach en trainer in persoonlijke en groepsontwikkeling en als trainer en opleider in organisaties. Vanaf 2002 heb ik me gespecialiseerd in dialoog en dialoogbegeleiding. Ik heb talloze dialoogprocessen begeleid in commerciële organisaties en binnen de publieke sector, in interculturele contexten, projecten en leefsituaties. In 2007 nam ik samen met Eelco de Geus het initiatief voor de oprichting van de Opleiding Dialoogprocesbegeleiding. Tussen 2008 en 2014 hebben wij samen 5 opleidingsgroepen begeleid.

Mijn interesse ging altijd uit naar de vraag hoe individuele ontwikkeling en maatschappelijke context op elkaar inspelen. Bij maatschappelijke context kun je denken aan werk- en leefsituaties, aan samenwerking in teams en groepen, en aan samenlevingsvraagstukken. In deze gebieden heb ik me door studie en opleidingen verder verdiept.

Mijn belangstelling gaat nu vooral uit naar de vraag hoe we als mensen impact kunnen hebben door werkelijk in contact met onszelf te zijn, terwijl we functioneren in de samenleving. Hoe kunnen we trouw blijven aan onszelf, onze eigenheid tot expressie brengen en in echt contact blijven met onze omgeving, waar we ook zijn, en juist daarmee onze wezenlijke bijdrage leveren? Ik werk met deze vragen middels coaching, Human Designtrainingen, dialoogbegeleiding, er over te schrijven en te spreken en door mijn eigen leven te gebruiken als oefenterrein voor mijn eigenheid en mijn engagement.

Ik maak steeds meer tijd vrij om ook van andere dingen behalve werk te genieten. Zo trek ik regelmatig met de camper door Europa. Ik ervaar mijn leven als een doorgaand ontwikkelingsproces, dat me al heel veel goeds gebracht heeft, waarin ik de ups en downs heb leren waarderen, en waarvan ik hoop dat het nog lang doorgaat. Naast alle opleidingen en werkervaring is mijn eigen levenservaring en mijn ontwikkeling daarin een belangrijke bron van wijsheid en inspiratie voor mijn werk.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  |  015 - 28 55 219  |  Glazenmakerstraat 19  |  2645 KX Delfgauw   kleine facebook   linkedin grijs