Living Your Design in Dialoog

Online- cursus met Julia de Geus en Kees Voorberg

De cursus 'Living Your Design- in Dialoog' is een mooie kans om dieper in jouw persoonlijke proces met je eigen design te duiken. In een groep zijn we onderweg om ons design te leven en met elkaar op basis van ons design in relatie te zijn.

We wenden ons tot de mechanica van ons eigen type evenals de mechanica van de andere typen. De open centra, hun wijsheids- potentieel en onze overlevingspatronen worden ook besproken. Het begrip dat ontstaat door de verschillen te erkennen, voedt het respect voor onszelf en voor de mensen die ons na staan en biedt effectieve ondersteuning voor bewuste communicatie in het dagelijks leven. We benaderen de complexe inhoud zowel op het niveau van mentaal begrip als op de directe ervaring door middel van oefeningen en door in dialoog met elkaar authentieke communicatie te oefenen. De cursus is en uitnodiging om bij jezelf thuis te komen en ‘gewoonweg jezelf te zijn'.

De LYD-cursus omvat 16 werkuur en is in de eerste plaats een krachtige persoonlijke ervaring. Voor mensen die binnen het Human Design Systeem willen blijven leren, is het ook de eerste bouwsteen van de diverse opleidingsmogelijkheden.

Julia de Geus

Julia de Geus (emotioneel manifesting Generator) leeft samen met haar familie in het Wienerwald in ‚Klein Meran’, centrum van ontmoeting & persoonlijke ontwikkeling. Haar werk als Counselor is vooral gebaseerd op haar onderzoek om het Human Design Systeem door dialogisch-systemische procesbegeleiding in de levende ervaring te brengen.

Kees Voorberg

Kees Voorberg (G-projected Projector) een van de grondleggers van het dialogisch werk in Nederland. Samen met Eelco de Geus schreef hij “In Dialoog. Relatie-kwaliteit als bron van vernieuwing”. Hij is ook intensief met Human Design bezig, zowel met zijn persoonlijk experiment als met de begeleiding van anderen.

Tijd:
zaterdag 12.09 van 10:00 -14:30,
woensdag avonden: 23.09., 07.10., 21.10. & 04.11. 19:00 -21:00,
zaterdag 14.11. 10:30 -14:30

Voorwaarde:
Kennis van jouw Design: type, strategie, en innerlijk autoriteit & en beetje ervaring met het experiment ermee

Kosten:
In deze bijzondere tijd is het ook onze wens om zorgvuldig om te gaan met financiële vergoedingen. We hebben twee wensen: dat we onze inkomsten uit ons werk kunnen halen en dat elk deelnemer, ook degene die het financieel nu moeilijk heeft, kan deelnemen.

Ons voorstel voor een coherente tegenwaarde ligt tussen de € 300 en € 600 totale prijs. Dit brede aanbod maakt het mogelijk dat mensen die het financieel niet gemakkelijk hebben om deel te kunnen nemen - zonder gestresst te raken – en vraagt van mensen met financiële stabiliteit om meer te betalen. We vragen jou om het bedrag te kiezen dat voor jouw gevoel en kloppend bijdrage is (€300, €450 of €600) en vertrouwen erop dat wij allemaal in evenwicht kunnen zijn.

Aanmelding: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.