Human Design & Dialoog

effectieve instrumenten in de crisis

Het Human Design Systeem beschrijft niet alleen het design van mensen, dieren & planten maar ook het design van evolutionaire tijdperken.

Net als het individuele design van een mens heeft het design van een tijdperk en een heel specifiek onderwerp, dat speciale uitdagingen en evolutionaire mogelijkheden met zich meebrengt. Zo’n tijdperk raakt ons als achtergrondmuziek en beïnvloedt het leven op aarde aanzienlijk. Tijdens een verandering van tijdperk, die ongeveer elke 400 jaar plaats vindt, veranderen wereldwijde onderwerpen als gevolg van de dramatisch veranderende ‘kosmische achtergrondfrequentie’. Daarom is de periode van enkele decennia, die voorafgaat aan een tijdperkwisseling, een tijd van wereldwijde crises voor mensen. Veel aspecten van het ‘normale dagelijkse leven’, sociale en culturele aangelegenheden, die al eeuwen en generaties een gewoonte zijn, verdwijnen en kunnen niet langer door menselijke inspanning worden gehandhaafd.

Op woensdag 19 augustus om 19:30 geef ik samen met Julia de Geus (www.vielfaltimeinklang.org) een zoomsessie (lezing + dialoog) over dit thema en over de vraag hoe Human Design en Dialoog ons kunnen helpen om op een vredige en effectieve manier te leven in tijden van crisis.

Aanmelding en informatie: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Voor deze avond zouden wij graag een donatie van € 20.- vragen. Als jij deel wilt nemen, wil je dan dit bedrag als aanmelding overmaken naar
Julia de Geus
IBAN: AT243266700000056747
BIC: RLNWATWWPRB