Persoonlijke Ontwikkeling

Werkelijke persoonlijke ontwikkeling is in de eerste plaats: innerlijke ontwikkeling. Het gaat erom op een liefdevolle en eerlijke manier naar onszelf te leren kijken. We zien de realiteit onder ogen van wie we geworden zijn. We stoppen om onszelf te veroordelen. We hebben een open onderzoekende houding tegenover onszelf. We oefenen in radicale zelfacceptatie.

We merken dat die innerlijke houding een vruchtbare voedingsbodem is om te ontdekken wie we in wezen zijn. We maken contact met onze unieke talenten. We voelen ons geïnspireerd. We ontdekken dat we een bron van creativiteit zijn. We realiseren ons welke bijdrage we te bieden hebben aan andere mensen en aan de wereld om ons heen, juist vanuit wie we in wezen zijn.

Vanuit die innerlijke houding begint ons gedrag ook te veranderen. We geven onze energie niet langer aan het bestrijden van wat we niet willen, maar aan het creëren van wat ons dierbaar is.

Werken aan persoonlijke ontwikkeling is maatwerk. We volgen geen programma, maar sluiten aan bij de concrete ervaring en vragen die iemand heeft.

Werkvormen: Individuele gesprekken. Bij voorkeur in persoonlijk contact, maar soms ook per skype.

Groepsgesprekken met aandacht voor ieder individu en voor onderlinge interactie.

Informatie en aanmelding via contactpagina

Als je dit artikel wilt delen...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes