Human Design

maakt de diversiteit van mensen concreet zichtbaar. Het is een manier van kijken naar individuele mensen, die duidelijk maakt wat er werkelijk bij je past, welke manier van leven, van werken, van in relatie zijn, etc. Het maakt ook duidelijk wat er niet bij je past, wat aangeleerd is, maar niet echt eigen.

MASTERCLASS

Human Design, een praktisch instrument voor coaches

Ik werk al jaren met Human Design, zowel voor mezelf als in mijn werk als coach. Ik merk steeds weer dat het helpt om helderheid te creëren in lastige situaties en dat het praktische richtlijnen geeft, waar mijn cliënten veel aan hebben.

Human Design is gebaseerd op wijsheid uit vier oude tradities: astrologie, I Ching, Kabbalah en het Chakra-systeem. Ieder mens heeft een ander design. Uitgangspunt is dat je het meest effectief bent in je gedrag en het meeste voldoening vindt in je leven als je je design volgt. Er ontstaan problemen in ons leven als we steeds proberen anders te zijn, dan hoe we in aanleg zijn. Je kunt je eigen design vinden op www.jovianarchive.com

In deze masterclass vertel ik je hoe je je eigen design kunt lezen en de informatie eruit kunt halen die voor jou, of voor een cliënt van betekenis is.
Daarna behandelen we aan de hand van praktische voorbeelden drie verschillende toepassingen van Human Design in het werken met coachcliënten.

  1. Hoe kan HD helpen bij het nemen van beslissingen? Dat is voor iedereen anders.
  2. Wat zijn je sterke kanten, waar je je leven op kunt bouwen?
  3. Wat vertelt iemands design je over zijn of haar specifieke valkuilen en over de manier waarop je daarmee kunt omgaan?

PRAKTISCH
WANNEER: donderdag 29 maart van 19:30 tot 21:30. Inloop van af 19:15. Het begint stipt om 19:30.
WAAR: Coachhuis Den Haag, Raamweg 4, zaal 1.2 van Gogh.
KOSTEN: € 45,=
DOOR WIE: Kees Voorberg
AANMELDING: via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.Je ontvangt een bevestiging en een factuur.

PRECIES GOED

Mensen zijn heel verschillend, maar iedereen is precies goed op zijn of haar eigen manier. Je vindt voldoening in je leven, en je handelen is effectief als je leeft op de manier die bij jou past.

Iedereen heeft een eigen, passende manier om beslissingen te nemen. Human Design vertelt je welke manier bij jou past.

Human Design is gebaseerd op een combinatie van elementen uit vier oude wijsheidssystemen: astrologie, chakrasysteem, I Ching en Kabbalah. Je vindt je persoonlijke design op basis van je geboortegegevens.

Human Design is niet iets om blindelings in te geloven. Je kunt onderzoeken wat er voor jou klopt en wat niet. Dat heeft mijzelf, en veel mensen met wie ik gewerkt heb, verrijkt en nieuwe perspectieven gebracht.

Aan de slag met Human Design

Je kunt je eigen design vinden op www.jovianarchive.com Vul onder ‘Free chart’ je eigen gegevens in en jouw design komt meteen tevoorschijn. Maar het zegt je nog niet veel.

Als je het prettig vindt om vanaf het begin uitleg over je eigen design te krijgen van een persoonlijke leraar, dan bied ik daarvoor de mogelijkheden 1, 2, en 3 aan:

BASISREADING

Je kunt beginnen met een Basisreading Individueel Design. In een gesprek van anderhalf tot twee uur geef ik je alle informatie over je eigen design. Wat is je eigenheid en waar ben je open voor invloeden van buiten? Wat is jouw manier om beslissingen te nemen? Wat is de persoonlijke levensstijl, die bij jou past? Welke valkuilen kom je in jouw leven steeds weer tegen, en hoe kun je daar op een goede manier mee omgaan?

Natuurlijk is er ruimte voor jouw vragen. Maar er is geen ruimte om dieper in te gaan op persoonlijke thema’s, die op dit moment actueel zijn in je leven. Als je daar behoefte aan hebt kun je kijken naar een van de volgende mogelijkheden.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

STARTERSPAKKET

Het Human Design Starterspakket bestaat uit 3 sessies van elk anderhalf uur. In die drie sessie krijg je volledige informatie over jouw eigen design. Maar het starterspakket geeft je veel meer: je krijgt meteen praktische handvatten, hoe je de informatie over je eigen design kunt inzetten om concreet aan de slag te gaan met de uitdagingen, die op dit moment in je leven aan de orde zijn. Dat kunnen uitdagingen zijn op het gebied van je werk, van je relatie (of je verlangen naar een relatie), van je gezondheid of van je woonsituatie, of op welk ander gebied dan ook. Tenslotte krijg je ook een persoonlijk ontwikkelingsadvies, gebaseerd op je design en op je actuele leefsituatie.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

VERDIEPING

Human Design Verdieping is voor jou als je al basiskennis hebt over je eigen design (via basisreading, starterspakket of eigen onderzoek) en als je er behoefte aan hebt persoonlijke thema’s diepgaander te onderzoeken vanuit het perspectief van Human Design. We maken persoonlijke afspraken, die aansluiten bij jouw wensen. Het kan gaan om een eenmalig gesprek, om een langdurig traject van persoonlijk onderzoek, of alles er tussenin.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

DOE-HET-ZELF

Als je ervan houdt om zelf dingen uit te zoeken is er veel informatie op internet te vinden. Je kunt beginnen op de site van Jovian Archive, waar je je chart gemaakt hebt. Een goede bron is ook www.mybodygraph.com. Hier vind je informatie die speciaal is toegespitst op jouw individuele design. De basisinformatie is gratis; ga je er dieper in dan moet je betalen. Veel gratis informatie is te vinden op Youtube. Bijv. de filmpjes van Richard Beaumont. Het boek ‘Human Design: de blauwdruk van je leven’ van Guido Wernink en Sarah Leers is een goede introductie.

Heb je na dit alles nog persoonlijke vragen over jouw eigen design, of over hoe je de inzichten van Human Design kunt benutten in je eigen leven, dan kun je altijd een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek hierover.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

TARIEVEN

BASISREADING HUMAN DESIGN

Persoonlijke uitleg over je eigen design. Anderhalf tot twee uur € 195,-

HUMAN DESIGN STARTERSPAKKET
Drie sessies van anderhalf uur, inclusief volledige basisreading: € 450,-
VERDIEPING HUMAN DESIGN
Hiervoor hanteer ik een uurtarief van € 175,- ex BTW.
Sessies vinden plaats in Coachhuis Delft of ander Coachhuis, of elders in overleg met cliënt en opdrachtgever. Voor particuliere cliënten geldt een gereduceerd uurtarief van € 100,- incl. BTW. Sessies vinden plaats in Coachhuis Delft, Marshalllaan 2, 2625 GZ Delft.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  |  015 - 28 55 219  |  Glazenmakerstraat 19  |  2645 KX Delfgauw
Werkadres: Coachhuis Delft  |  Marshalllaan 2  |  2625 GZ Delft  kleine facebook