Human Design Starterspakket

Het Human Design Starterspakket bestaat uit 3 sessies van elk anderhalf uur. In die drie sessie krijg je volledige informatie over jouw eigen design. Maar het starterspakket geeft je veel meer:  je krijgt meteen praktische handvatten, hoe je de informatie over je eigen design kunt inzetten om concreet aan de slag te gaan met de uitdagingen, die op dit moment in je leven voor jou het meest aan de orde zijn. Dat kunnen uitdagingen zijn op het gebied van je werk, van je relatie (of je verlangen naar een relatie), van je gezondheid of van je woonsituatie, of op welk ander gebied dan ook. Tenslotte krijg je ook een persoonlijk ontwikkelingsadvies, gebaseerd op je design en op je actuele leefsituatie.

In de eerste sessie verkennen we wat jouw belangrijkste vragen op dit moment zijn. Waar wil jij de informatie over je design voor inzetten? Ik geef je alle informatie over de open en de gedefinieerde centra in je design. Ik vertel je wat de specifieke energie van de verschillende centra is, wat jouw potentieel is vanuit deze centra, en wat de valkuilen zijn, die je kunt tegenkomen. Verder vertel ik je uitgebreid over de eigen kleur van jouw type, en over de strategie en autoriteit, die speciaal bij jou passen. Strategie en autoriteit maken dat je moeiteloos beslissingen kunt nemen, die je effectiever maken en bevrediging schenken. We kijken samen wat je tussen de eerste en de tweede sessie kunt doen om je design voor je te laten werken.

In de tweede sessie, meestal na 2 of 3 weken, stellen we vast wat je experiment met je eigen design je tot nu toe gebracht heeft. Ik geef aanvullende informatie, met name over de gedefinieerde kanalen in jouw design. Daar stroomt jouw specifieke energie, de basis voor wat jij speciaal te doen hebt in dit leven. We kijken opnieuw hoe je daar praktisch mee kunt werken in de tijd tussen de 2e en de 3e sessie.

In de derde sessie kijken we terug naar jouw ervaringen en hoe die je verder gebracht hebben. Daarna geven we aandacht aan jouw specifieke manier om je eigenheid en je levensdoel naar buiten te brengen in je contacten met anderen, zowel in je werk als privé. Hoe kun je na deze sessie verdergaan met jouw design?

Persoonlijk ontwikkelingsadvies

Na deze drie sessies ontvang je een schriftelijk persoonlijk ontwikkelingsadvies. Daarin schrijf ik wat je zelf na deze drie gesprekken kunt doen om effectiever te worden en meer bevrediging in je leven te vinden. Op grond van je design en van alles wat we in deze drie sessies met elkaar besproken hebben geef ik aan wat jouw specifieke kwaliteiten zijn, die je in de komende tijd verder kunt ontwikkelen en ik geef je tips hoe je dat kunt doen. Ik noem ook de specifieke valkuilen, waar jij op kunt letten en op welke manier je dat kunt doen. Ik omschrijf jouw sterke punten, waar je op kunt vertrouwen en hoe je daar meer aandacht aan kunt geven.

Praktisch

Je kunt het starterspakket zowel live als online volgen. Als het voor jou mogelijk is om het live te doen heeft dat voordelen, omdat er in het persoonlijke contact vaak extra informatie naar boven komt. Maar als dat lastig is, bijvoorbeeld omdat je in het buitenland woont, kan het ook online.

In de periode tot en met 30 juni 2017 bied ik het Starterspakket aan voor een gereduceerd tarief van € 395,= incl. BTW. Dat is een besparing van € 100,= op het normale tarief (HD Analyse: € 195,= plus 2x een coaching van 90 minuten ad. € 150,= is totaal € 495,=). Als je dat wilt of als je vragen hebt neem dan hier contact op of klik op het envelopje in de lichtblauwe balk om een email te sturen.

 

Als je dit artikel wilt delen...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes