Human Design Analyse

In een Human Design Analyse vertel ik je in een sessie van anderhalf tot twee uur alles over jouw persoonlijke design. Ik behandel de betekenis van de 9 verschillende centra in jouw design en hoe die anders functioneren als ze gedefinieerd (ingekleurd) of open (wit) zijn. We kijken wat jouw type is, wat dat betekent en wat de daarbij behorende strategie is. Vervolgens bespreek ik jouw autoriteit, het centrum van waaruit jij beslissingen kunt nemen, die effectief zijn en je voldoening schenken. Daarna onderzoeken we de gedefinieerde kanalen in jouw design: jouw specifieke energie, die stroomt tussen twee geactiveerde poorten. Je profiel geeft je vervolgens informatie over het karakter waarmee je je design inkleurt. Tenslotte brengen we alle elementen bij elkaar in een totaalbeeld, dat meer is dan de som van de delen, en dat je aanwijzingen geeft over hoe je al deze informatie kunt benutten voor je verdere ontwikkeling.

Je ontvangt een schriftelijke samenvatting van de sessie en een persoonlijk ontwikkelingsadvies. Je kunt zelf een audio-opname van de sessie maken als je dat wilt, of je kunt die door mij laten maken.

De kosten van deze analyse zijn € 195,= incl. BTW, samenvatting, audio-opname en persoonlijk ontwikkelingsadvies. Ik geef er de voorkeur aan de sessie live te doen, maar als je dat liever wilt kan het ook online.

Vragen en aanmeldingen via de contactpagina op deze site of stuur een mail via het envelopje in de lichtblauwe balk hierboven.

 

Als je dit artikel wilt delen...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes